AVG: ik bescherm jouw gegevens!

AVG: ik bescherm jouw gegevens!

De nieuwe AVG – wet! Je hebt waarschijnlijk al heel wat e-mails binnen gekregen van bedrijven over de nieuwe wet ter bescherming van jouw gegevens. De reden dat ik hier nu over schrijf, is omdat ik als blogger, auteur ,ontwerpster en verkoper van digitale patronen af ​​en toe wat persoonlijke gegevens van je ontvang. Deze persoonlijke gegevens ontvang ik bijvoorbeeld als je een reactie achterlaat op mijn blog, als je de nieuwsbrief aanvraagt of een gratis patroon. Maar ook bijvoorbeeld als je een boek, patroon of workshop bij mij hebt gekocht. Ik wilde je daarom laten weten dat ik mijn Privacy statement heb bijgewerkt om duidelijk te maken welke gegevens ik zou kunnen krijgen en wat er gebeurt (niets!) En ook om je te laten weten dat je mij kunt vragen om alle gegevens die ik van jou die ik heb te verwijderen wanneer je maar wilt.

Ik vermoed dat je dit weet, maar ik moet je ook laten weten dat je op elk gewenst moment kunt stoppen met het ontvangen van mijn berichten in je e-mail-inbox door op ‘Uitschrijven’ onderaan elke e-mail te klikken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.