‘De Knuffel sjaal’……patroon

Vandaag kan ik jullie weer een nieuw patroon laten zien:
De Knuffel sjaal
Ik heb er met erg veel plezier aan gewerkt, ik wilde een sjaal maken met een hoog knuffel gehalte en een romatische uitstraling. En uiteraard weer een goed basis patroon, waarmee je door ander garen gebruik weer een totaal andere sfeer kunt neerzetten, met het zelfde patroon.
Ik ben nu ook al benieuwd welk garen jullie zullen gaan gebruiken bij dit patroon.
Het patroon bestaat uit een uitgebreid digitaal pakket van 8 pagina’s, compleet met beschrijving, foto’s en een werktekening van 3 pagina’s.
Het patroon is ook in UK en USA termen vertaald.
Je kunt het patroon vinden in de webshop

8 reacties op “‘De Knuffel sjaal’……patroon”

  1. Ik heb het patroon via uw site besteld ben erg benieuwd hoe het is en hoeveel wol je er voor nodig heb. De wol die u heeft gebruikt ga ik ook proberen hij ziet er soepel en zacht uit. Het zou jammer zijn als de sjaal niet wordt zoals hij eruit ziet erg een hoog knuffel gehalte. Marian vd Waal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.