Een kleine terugblik op 2016

En toen was 2016 al weer voorbij, het is werkelijk om gevlogen voor mij.
Ondanks dat er in de wereld veel verdrietige dingen gebeuren die voor iedereen zwaar op 2016 hebben gedrukt, kijk ik toch terug op 2016 met heel veel dankbaarheid.

Voor mij was 2016 het jaar van de persoonlijke veranderingen:

-We verhuisde naar onze nieuwe woning, in onze nieuwe/oude woonplaats en ik kwam weer THUIS op de plek waar ik ooit vandaan kwam. Home is where the heart is, maar voor mij ook waar je wortels liggen.

– 2 zonen kwamen mij in 2016 vertellen dat ik oma mag worden. De eerste kleinzoon zal rond deze jaarwisseling worden geboren en de andere baby in zomer 2017.

– En natuurlijk was dit het jaar van ‘Wendy’s heerlijke omslagdoek’, wat een succes mocht ik meemaken. Zoveel deuren gingen er op haakgebied voor mij open, zoveel lieve mensen mocht ik blij maken met mijn patronen. In een woord GEWELDIG!

Als je het patroon van ‘Wendy’s Heerlijke Omslagdoek’ ook wilt ontvangen, dan kun je het hieronder GRATIS aanvragen:

Yess, stuur mij het GRATIS patroon van Wendy"s Heerlijke Omslagdoek!

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Volgens Instagram waren dit de beste 9 van het jaar!
Nu op naar 2017……ik heb er zo veel zin in!

3 reacties op “Een kleine terugblik op 2016”

 1. Jacqueline Zwartjens

  Hoi Wendy
  Ga vooral zo door en stop al je liefde in het haken, daar worden veel mensen blij van.
  Spannend dat je snel oma gaat worden ?
  Ik wens je een geweldig nieuwjaar toe met veel inspiratie ?
  Groeten van Jacqueline

 2. Wilma Beltman

  Dag Wendy,
  Ik heb je patroon inmiddels zo vaak gebruikt dat ik de tel kwijt ben: dunne sjaals voor m’n schoondochters, een dikke voor mezelf, een hele lange voor de bruiloft van mijn zoon. En onlangs dit patroon gebruikt voor een kinderdekentje. Intussen heb ik (alweer) de vraag van vriendin nummer 3 om een sjaal voor haar te haken. Zoals je ziet het: je patroon is zeer geliefd. Dank voor het delen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.