info@wendyshomecollection.com

Ik heb een kadootje voor je….

Deze week verschijnt weer de maandelijkse editie van  ‘Wendy’s Haaknieuws’.
Speciaal in deze feestmaand heb ik een leuk kadootje voor je. Houd je mailbox dus in de gaten.
Ben jij nog niet ingeschreven voor  ‘Wendy’s Haaknieuws’ ? dan kun je dat via onderstaand formulier nog snel doen, dan komt het kadootje ook in jouw mailbox terecht.

  • Marjan schreef:

    Nou, dat is ook toevallig: tot vandaag had ik nog niet eerder van je gehoord (sorry *Ü*), maar toen ik vanmorgen op zoek ging naar een kerstboompje in de krokodillensteek kwam ik bij jou terecht. En voilá, daar kom je nóg eens op mijn scherm en dit keer via Haak Maar Aan. Ik zal me zo direct aannmelden voor je nieuwsbrief.
    Het kerstboompje is inmiddels klaar, het komt nog op mijn blog (samen met andere boompjes). Zodra ik wat plaats zal ik het je laten weten. Dank alvast voor de duidelijke filmpjes op YouTube!
    Groetjes Marjan

  • >