wendyshomecollection@gmail.com

Online workshop
Vingerloze handschoenen

Als de dagen kouder worden, krijgen veel mensen als vanzelfsprekend meer last van koude handen. Niet fijn als je aan het haken bent.

Om toch warme houden te houden, kun je handschoenen haken. Vingerloze handschoenen. Want juist bij het haken, is het fijn om de vingers vrij te hebben. En weet je wat helemaal fijn is? Deze handschoenen zijn ook ideaal voor buiten!

Wil jij ook deze prachtige handschoenen haken? In de kleuren die je zelf kiest? Keer op keer, omdat je de workshop steeds opnieuw kunt volgen?

Geef jezelf dan een mini
online haakworkshop cadeau

Wat ga je leren? 
  • Het opbouwen van je eigen patroon
  • Hoe je hakend kunt opzetten
  • Hoe je onzichtbaar haakwerk in elkaar naait
  • Hoe je een mooi gevormde duim maakt
Meld je aan voor de online workshop

Jouw investering voor deze mini workshop 

€ 27,50

  • 4 uitgebreide online haaklessen van Wendy
  • Beschrijving van het patroon
  • Ontwerpschema
  • Lidmaatschap van een hele gezellige Facebookgroep waar je ook je vragen kunt stellen
  • Motivatie en inspiratie

*Niveau: Deze workshop is ook voor beginnende haaksters goed te volgen. Als je maar een vast en een half stokje kunt haken.


Over Wendy

Haken en ontwerpen is mijn grote passie! Creatieveling in hart en nieren, wat mijn ogen zien willen mijn handen maken. Ontwerpster en auteur, maar ook moeder en oma.

Ik ben er trots op dat ik met mijn bedrijf 'Wendy's Home Collection' tienduizenden haaksters inspireer en motiveer om (weer) te gaan haken.

Het is mijn missie om haken voor iedereen simpel te maken. En om haken uit de sfeer van tuttigheid te halen. Hoe kan dat beter dan een haakworkshop volledig online aan te bieden?

Ik ben dankbaar dat ik zoveel mensen mag laten ervaren dat je zoveel meer kunt dan je zelf denkt!

Wat anderen zeggen over Wendy

Een boek waar je blij van wordt, met al die leuke dingen die je kunt maken in frisse kleuren. Een boek wat zeker geschikt is voor de beginnende haaksters. Duidelijke patronen in geschreven tekst als telpatroon. Wat mij ook zeer aansprak is dat er verschillende wolsoorten genoemd worden die je kunt gebruiken. Geschikt voor ieders portemonnee.

Jacqueline Coppens

Gisteren in Veenedaal de workshop mogen volgen. Wat een super leuke middag is dat geworden en ik heb er echt super veel van geleerd. Dank je wel Wendy, je legt het heel fijn en duidelijk uit!

Cora Bouman Verzijl

Wendy, vandaag heb ik je leren kennen. Wat een schat ben je en wat heb ik genoten van de workshop 'Wendy's vest' bij. Ik was kapot van de inspanning, maar na een uurtje rust kreeg ik toch de haakkriebels. Ik heb heel de avond heerlijk aan het achterpand zitten haken. Ik ben best een beetje trots. Zou ik het vest af hebben bij je boeklancering?

Monique Haverkamp

Vandaag een super leuke en gezellige workshop gehad van Wendy in Zoetermeer. Aardig wat tips en trics opgedaan en Wendy, Gutermann no 38 is besteld hoor! Ik ben druk bezig aan mijn sleeve. Foto volgt.

Karin Buijsman

Ria Maria Kramer

Veelgestelde vragen

Ik ben helemaal niet handig met computers, is zo'n online cursus iets voor mij?

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Ik ben bang dat het me niet lukt als ik alleen een video bekijk

Is het nog wel gezellig? Zo alleen, met een haakproject achter de computer?