wendyshomecollection@gmail.com

Online masterclass
'Manden omhaken & Appliqueren'

Momenteel zitten we allemaal aan huis gebonden door de coronacrisis. Ergens naartoe gaan om een haakworkshop te volgen is niet meer mogelijk. 

En dat terwijl we afleiding, ontspanning en creatief bezig zijn juist nu zo hard nodig hebben.

Ik heb hier de oplossing voor gevonden: De Online Haakacademy!

Je kunt nu al je haakworkshops en masterclasses gewoon thuis volgen, waar en wanneer het jou uitkomt. Op je tablet, computer en zelfs op je telefoon.

Heerlijk weer iets nieuws leren en gegarandeerd heel veel momentjes voor jezelf. Dat is wat je in de Online Haakacademy zult vinden.

Zie ik je daar?  Liefs, Wendy xx

Ik reed meer dan 6.000 kilometer

Vorig jaar reed ik meer dan 6.000 kilometer! Dat lijkt niet veel, maar wat als ik je vertel dat het alleen maar was om van workshop naar workshop te rijden?

De dames die bij de workshops aanwezig waren, waren lovend. Ik krijg er nog steeds blosjes van op mijn wangen. Maar ik hoorde ook de mensen die niet bij de workshops aanwezig konden zijn. 

De workshop was te ver weg...
Die ene datum kon niet, want verjaardag/vakantie/andere verplichtingen
Of de workshop zat al vol...

"Lieve Wendy, kun je echt niet eens hier een workshop komen geven?" 

Het liefste zou ik overal een workshop geven, maar een jaar heeft echt maar 365 dagen. Als ik iedere dag van het jaar ga werken, dan wordt zo'n workshop echt niet leuk en gezellig meer!

Toen dacht ik: ik ben die vrouw die haken uit de truttigheid wil halen. Hoe kan dat beter dan een online masterclass aanbieden? De workshop online geven, zodat iedereen mee kan doen, wanneer het voor hun uitkomt.

Je kunt mij pauzeren wanneer je wilt en verder gaan met de volgende les wanneer het jou uitkomt. Op deze manier kun je rustig aan de slag met jouw project en krijg je het ook echt af!

Je krijgt toegang tot een leuke Facebookgroep waarin je alle vragen over de online masterclass kunt stellen. De gezelligheid zal er dus absoluut zijn!

Wat leer je in de Online Masterclass?

In de Online Masterclass 'Manden omhaken & Appliqueren'  ga je aan de slag met het maken van de The Flower Box, maar leer je vooral veel nieuwe handigheidjes en technieken. The Flower Box is een project waarmee een stevige basis wordt gelegd. Je leert alle technieken waarmee je hierna al je manden kunt maken.

  • Je maakt ieder onderdeel van The Flower Box: de deksel, de binnenvoering, de buitenrand met dotjes, kantjes en randjes
  • Je leert hoe je deze losse delen in elkaar zet, en waar je allemaal op moet letten
  • Je leert appliqueren, een geweldige manier om alles onzichtbaar op te naaien
  • Je gaat aan de slag met het versieren van de box**. De versiering bestaat uit blaadjes, bloemen, losse dotjes en ik vertel je over extra mogelijkheden voor versiering. Deze versieringen kun je ook gebruiken bij de andere manden
  • We lopen samen de 4 patronen van de manden door en deze patronen vind je uiteraard ook in je lesmateriaal
Wil je direct starten? Dat kan!

Jouw investering voor deze toffe Masterclass

€ 49,00

  • 13 online haaklessen van Wendy
  • Levenslang toegang tot deze lessen, je kunt de lessen volgen en terugkijken waar en wanneer je wilt
  • Hele gezellige Facebookgroep waar je ook je vragen kunt stellen
  • Inclusief de patronen en werkbladen voor 4 verschillende manden

* Niveau: Het enige dat je nodig hebt, is beheersing van de basis haaktechnieken. 

** Manden: Alle manden zijn te koop in de webshop, maar je kunt natuurlijk ook je eigen mand gebruiken


Over Wendy

Haken en ontwerpen is mijn grote passie! Creatieveling in hart en nieren, wat mijn ogen zien willen mijn handen maken. Ontwerpster en auteur, maar ook moeder en oma.

Ik ben er trots op dat ik met mijn bedrijf 'Wendy's Home Collection' tienduizenden haaksters inspireer en motiveer om (weer) te gaan haken.

Het is mijn missie om haken voor iedereen simpel te maken. En om haken uit de sfeer van tuttigheid te halen. Hoe kan dat beter dan een haakworkshop volledig online aan te bieden?

Ik ben dankbaar dat ik zoveel mensen mag laten ervaren dat je zoveel meer kunt dan je zelf denkt!

Wat anderen zeggen over Wendy

Een boek waar je blij van wordt, met al die leuke dingen die je kunt maken in frisse kleuren. Een boek wat zeker geschikt is voor de beginnende haaksters. Duidelijke patronen in geschreven tekst als telpatroon. Wat mij ook zeer aansprak is dat er verschillende wolsoorten genoemd worden die je kunt gebruiken. Geschikt voor ieders portemonnee.

Jacqueline Coppens

Gisteren in Veenedaal de workshop mogen volgen. Wat een super leuke middag is dat geworden en ik heb er echt super veel van geleerd. Dank je wel Wendy, je legt het heel fijn en duidelijk uit!

Cora Bouman Verzijl

Wendy, vandaag heb ik je leren kennen. Wat een schat ben je en wat heb ik genoten van de workshop 'Wendy's vest' bij. Ik was kapot van de inspanning, maar na een uurtje rust kreeg ik toch de haakkriebels. Ik heb heel de avond heerlijk aan het achterpand zitten haken. Ik ben best een beetje trots. Zou ik het vest af hebben bij je boeklancering?

Monique Haverkamp

Vandaag een super leuke en gezellige workshop gehad van Wendy in Zoetermeer. Aardig wat tips en trics opgedaan en Wendy, Gutermann no 38 is besteld hoor! Ik ben druk bezig aan mijn sleeve. Foto volgt.

Karin Buijsman

Ria Maria Kramer

Veelgestelde vragen

Ik ben helemaal niet handig met computers, is zo'n online cursus iets voor mij?

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Ik ben bang dat het me niet lukt als ik alleen een video bekijk

Is het nog wel gezellig? Zo alleen, met een haakproject achter de computer?

Ik vind de kleuren die Wendy gebruikt wel leuk, maar ik gebruik liever mijn eigen kleuren. Kan dat?