De Haak Expeditie
- start 1 augustus a.s. - inschrijven kan tot 31 juli a.s.-

 Ben je klaar om een avontuur te beginnen dat niet alleen je haakvaardigheden naar nieuwe hoogten tilt, maar ook je innerlijke rust en welzijn bevordert? 

Welkom bij De Haak Expeditie - Het online 9 maanden programma dat jouw haakreis transformeert tot een bron van vreugde, ontspanning en persoonlijke groei.


"In de ritmische dans van het haken, vinden we een kalme oase van creativiteit waar onze zorgen vervagen en onze ziel ziel tot rust komt ."
 
Stel je eens voor....


Dat er een online plek is waar haakwerk en zelfzorg samenkomen?
waar je niet alleen nieuwe steken leert, maar ook leert hoe je dagelijks een moment voor jezelf kunt nemen?

Het online programma 'De Haak Expeditie' is precies dat en meer...

Dit is jouw uitnodiging om deel te kunnen nemen aan een unieke reis die je haakvaardigheden zal verrijken en je leven zal veranderen.
Ben jij er klaar voor?
 
Wat maakt De Haak Expeditie zo bijzonder? 

De Haak Expeditie, het online 9 maanden programma dat helemaal om jou draait! 
Stap aan boord van deze online reis, waar je altijd en overal toegang hebt tot een inspirerende leeromgeving. Hier ontdek je een schat aan haakpatronen, boeiende haaklessen, motiverende sessies, rustgevende meditaties en boeiende haakworkshops. Neem de tijd om op jouw eigen tempo de lessen te volgen, en dit zo vaak als je maar wilt. Laat je creativiteit bloeien en ontspan met De Haak Expeditie - jouw persoonlijke haakavontuur wacht op jou!

Hier is een glimp van wat je kunt verwachten
  En dat is nog niet alles!
De Haak Expeditie is meer dan alleen maar haakwerk. Het is een gemeenschap, een veilige haven waar je gelijkgestemde zielen kunt ontmoeten, vragen kunt stellen en elkaar kunt inspireren. In onze bruisende Facebook-community komen we samen om onze successen te vieren, onze uitdagingen te delen en elkaar te ondersteunen op onze haakavonturen.

In deze Facebook- community is ook een  maandelijkse Q&A-sessieswaar ik persoonlijk al je haakvragen beantwoord.
En dat is nog steeds niet alles!  Als je NU instapt krijg je ook nog......


 
BONUS 1

BONUS 2

BONUS 3

Ria Kramer

Mijn hobby's, zoals lezen, borduren en haken, zijn niet echt sociale bezigheden waarbij ik mensen ontmoet. Dat bood dit programma wel. En wat was het meteen fijn! Ik heb zoveel van je geleerd! De motivatiefilmpjes kwamen precies op het juiste moment voor mij. Ik kreeg er zoveel positieve energie van. Het was een mooie bijdrage in mijn leven. Ik wist niet eens dat je ook een mindset coach was. En de Mega patronen ! Wat een geweldig patronen en wat hebben we een plezier gehad samen.  De YouTube-filmpjes met alle steken zijn geweldig. Je kunt gemakkelijk terugkijken als je even iets niet weet. Je hebt alles bij elkaar. En wat heb ik al veel nieuwe steken geleerd. Echt super. Jouw patronen en kleurencombinaties zijn prachtig.  Wendy, ik ben zo blij dat ik lid ben geworden. Bedankt voor de extra uitleg als ik iets niet meteen snap.  
 
Wendy van Delden
Haak ontwerpster, auteur, 
mindsetcoach en HSP begeleider

Ontmoet jouw Haak Coach
die al ruim 50.000 vrouwen aan het haken kreeg


Een expert in haakwerk
Wendy is niet alleen een ervaren haakcoach, maar ook een gepassioneerde liefhebber van haakwerk en auteur van 4 bestseller haakboeken. Met jarenlange ervaring in het delen van haar passie met anderen. Haar deskundige begeleiding en inspirerende aanpak maken van elke haaksessie een plezierige en leerzame ervaring.
 
Een mindset coach en HSP begeleider
Maar Wendy is meer dan alleen een haakexpert - ze is ook een getalenteerde mindset coach en hooggevoeligheidsbegeleider. Met haar diepgaande kennis en inzicht in de menselijke geest en emoties, helpt ze deelnemers om hun belemmerende overtuigingen los te laten, hun zelfvertrouwen te vergroten en in balans te komen met hun hooggevoelige aard.
 
Wat kun je verwachten van Wendy?
- Deskundige haaklessen en begeleiding in de video's
- Inspirerende zelfzorgpraktijk- en reflectieve oefeningen
- Maandelijks antwoord op jouw haakvragen in de community

Maak je klaar voor een holistische haakreis
Met Wendy als jouw gids, ben je klaar voor een holistische reis van haakwerk, zelfliefde en innerlijke groei. Laat je inspireren door haar wijsheid, bemoediging en liefde voor haakwerk, en ontdek de kracht van De Haakexpeditie onder haar deskundige begeleiding.
Bekend van


Mariëtte Mathijssen
"Ik maakte kennis met het de Haak Expeditie en stapte in een warm bad van verbondenheid en waardering. In deze groep heerst een sfeer van oprechte vriendelijkheid, waar negativiteit plaatsmaakt voor ondersteuning en hulp. We leven met elkaar mee en bieden elkaar troost en steun, ondanks dat we elkaar nog nooit 'echt' hebben ontmoet. Maar dat laatste lijkt me fantastisch, om elkaar in het echt te ontmoeten.
Dit is wat het deze reis voor mij betekent: een persoonlijke ervaring en de warmte van deze prachtige groep. Hier kan ik volledig mezelf zijn. Samen haken aan de Mega-patronen heeft dit gevoel alleen maar versterkt. En dit alles is te danken aan jou, Wendy. Jouw mooie, vriendelijke, rustige en open uitstraling, en de manier waarop je vorm hebt gegeven aan deze groep. En laten we ook de prachtige, duidelijke patronen niet vergeten. En de cursussen, en jouw regelmatige berichten die ons verbonden houden met jou en de groep.
 
Wat is jouw investering voor 9 maanden Haak Expeditie?
Nog even alles op een rijtje

 • 25 prachtige haakpatronen die altijd in jouw bezit blijven  t.w.v. €175
 • 25 stap-voor-stap haaktutorials  t.w.v. €200
 • 25 motiverende video's en PDF's t.w.v. €200
 • Verdiepende meditaties om je geest te kalmeren en je hart te openen. t.w.v. €46
 • Toegang tot 2 exclusieve mega-patronen van The Bronte Sisters Blanket en The Jane Austen Blanket, met bijbehorende video's, zodat je iets écht speciaals kunt creëren. t.w.v. €24
 • Minimaal 9 maanden optrekken met gelijkgestemde haaksters, samen op reis naar betere haakskills, meer zelfvertrouwen en dagelijkse (haak) momenten voor jezelf.

Nog 3 extra bonussen
 • Workshop Vingerloze handschoenen haken t.w.v. €35
 • Mini workshop Bloemenhangers t.w.v. €35
 • Workshop Bij-de-handje-mandje t.w.v. €35
En dat is nog niet alles! 
De Haak Expeditie is meer dan alleen maar haakwerk. Het is een gemeenschap, een veilige haven waar je gelijkgestemde zielen kunt ontmoeten, vragen kunt stellen en elkaar kunt inspireren. In onze bruisende Facebook-community komen we samen om onze successen te vieren, onze uitdagingen te delen en elkaar te ondersteunen op onze haakavonturen.

In deze Facebook- community is ook een  maandelijkse Q&A-sessieswaar ik persoonlijk al je haakvragen beantwoord. 9 sessies in 1 jaar t.w.v. €100* stopt na 9 maanden automatisch

Het resultaat na het volgen van de Haak Expeditie


 •  Je beheerst nieuwe haakvaardigheden en steken als een pro.
 • Je beschikt over een gereedschapskist vol motivatie en inspiratie.
 •  Je weet hoe je voor jezelf kunt zorgen, zelfs in de drukste tijden.
 •  Je voelt  meer zelfliefde en vertrouwen in wie je echt bent.
 •  Je straalt zelfvertrouwen uit in al je haakprojecten.
Veel gestelde vragen
Ik  ben helemaal niet handig met computers, is zo'n online cursus iets voor mij?
Ja, zeker! Je krijgt na je aanmelding direct inloggegevens toegestuurd en een link naar online leeromgeving waar je kunt inloggen. En daarna is het een kwestie van de lessen of workshop aanklikken, en haken maar!
Wat voor soort haakprojecten kan ik verwachten tijdens De Haak Expeditie?
Je vind 25 haakpatronen in de Haak Expeditie van o.a. Vesten, truien, dekens, kussens, accesoires en de 2 grote CAL dekens die ik eerder uitbracht. Deze patronen blijven na afloop allemaal in je bezit.
Hoe lang duurt De Haak Expeditie en wat is de tijdsinvestering per week?
De Haak Expeditie duurt 9 maanden. Je bepaalt zelf hoeveel tijd per week je hier aanbesteed. Je hebt ruim  de tijd om alles te doorlopen. 
Wat voor content kan ik verwachten in de online leeromgeving?
Je vind er content in de vorm van haakpatronen, haakvideo's, motivatievideo's, meditatie's, PDF's en workshops. En natuurlijk kun je in contact komen met gelijkgestemde haaksters in de community groep als je dat wil. 
Wat voor soort ondersteuning krijg ik tijdens De Haak Expeditie?
Bij de Haak Expeditie hoort een warme en gezellige Facebook groep. Hier helpen we elkaar en hier kun je in de maandelijkse Q&A ook al je vragen stellen die Wendy in de groep zal beantwoorden.
Kan ik Wendy ook mailen met mijn vragen?
Nee, helaas dit behoord niet tot de mogelijkheden van dit programma. Je kunt uiteraard wel al je vragen in de besloten groep stellen en daar zal Wendy ze beantwoorden.
Kan ik ook meedoen als ik nog niet kan haken?
Het vereiste niveau is dat je de basis vaardigeheden van het haken beheerst. Kun je nog niet haken? Dan kun je gelijktijdig de workshop 'Leren haken met Wendy' volgen en kun je ook gewoon met de expeditie meedoen. Meer info over deze workshop kun je hier lezen: https://wendyshomecollection.com/page/leren-haken-met-wendy
 
Wacht niet langer en stap NU in...

Ben jij er klaar voor om deel uit te maken van deze buitengewone Haak Expeditie?
Meld je dan nu aan en claim jouw plek in deze haakgemeendschap van gelijkgestemde zielen. Normaal gesproken zou deze reis een investering van 850 waard zijn, maar vandaag kun jij meedoen voor slechts 85 voor ........! Dat is minder dan de prijs van een kopje koffie per week voor grenzeloze inspiratie en haakplezier!