Je wilt zo graag iedere dag een momentje voor jezelf
 … en haken kan je daar geweldig bij helpen.

Stel je even voor......Lekker op de bank genesteld, een heerlijk kopje thee of koffie, even niets aan je hoofd.  Alleen maar bezig zijn met de volgende steek.
Jezelf verliezen, de tijd vergeten, geen benul hebben van je omgeving.

Herken je dit? 

  • Je bent continu bezig met de zorg voor anderen. Het huishouden, je baan,  je partner voldoende aandacht geven, de buurvrouw die je helpt met het klusje in huis en dan die vriendin die het wat moeilijker heeft.
  • Iedere week neem je je weer voor dat je komend weekend heerlijk gaat ontspannen, haakwerk erbij. Maar als het puntje bij paaltje komt, ben je volop bezig met de zorg voor anderen en verdwijn je zelf op de achtergrond.
  • Heel soms krijg je het voor elkaar om in het weekend alleen maar te haken. Je gaat er helemaal in op. Kopje thee erbij, op de bank, workshop of masterclass aan en hup, aan de slag. Je geniet daar heel erg van en je beseft je telkens weer dat je dat vaker zou moeten doen. Maar uiteindelijk doe je dat niet...
  • Je denkt niet genoeg aan jezelf (en dat weet je maar al te goed). Doordat je zo lief en super zorgzaam bent voor anderen, vergeet je weleens om lief te zijn voor jezelf. Een momentje voor jezelf? Even ontspannen? Dat komt later wel!


  • Je geen tijd meer gaat verspillen met zoeken naar patronen, alles staat klaar!

  • Jouw eigen online haakplek, waar het alleen maar om jou gaat!

  • Direct toegang tot alle haakpatronen en haaktutorials die Wendy uitbrengt!

  • Iedere maand weer nieuwe haaklessen en de motivatie om hier ook tijd voor te nemen!

Jij bent een Very Important Person

In 2019 heb ik de Online Haak Academy gelanceerd, een plek waar je online haakworkshops en masterclasses kunt volgen. Inmiddels hebben meer dan 1500 studenten zich hier ingeschreven om hun haaklessen te volgen.Voor veel haaksters was dit echter niet genoeg. Ze zochten naar een plek om gemotiveerd te worden om meer tijd voor zichzelf te nemen. En om niet alleen te groeien in het haken, maar ook persoonlijk te groeien.Daarom heb ik in 2021 het VIPS membership gelanceerd, speciaal voor die haaksters die net dat extra beetje motivatie, begeleiding en contact met gelijkgestemden nodig hebben. En die dit alles graag samen op 1 plek willen vinden, haken en persoonlijke motivatie. Niet meer zoeken en meer tijd om te haken. Een plek waar het even helemaal alleen om jou draait: Dat is het VIP Membership.

Als mindset coach en HSP therapeut weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om dagelijks tijd voor jezelf te nemen, en hoe moeilijk het kan zijn om dit in te passen in een druk leven. Maar vanaf nu help ik je daar iedere dag bij in het membership. Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen.


Wat krijg je allemaal als VIP?
 

Altijd als eerste exclusief

Toegang tot alle haakpatronen die los te koop zijn in de webshop, inclusief de toegang tot de nieuwste patronen die nu uit zullen komen. 
Alles overzichtelijk bij elkaar. Klik en je ziet direct het patroon, nooit meer zoeken. Resultaat: meer haakmomenten voor jezelf!

Meer tijd voor jezelf

Tips en handvatten om regelmatig momente voor jezelf in te plannen, waardoor je meer rust in je hoofd gaat ervaren. Regelmatig ook een onderwerp over persoonlijke groei. Iedere maand weer een nieuwe PDF. video, leestip en diversen oefeningen.

Meer haaklessen

Je krijgt toegang tot alle VIP haakvideo's. In deze lessen ga ik dieper in op alle patronen uit de boeken en de kooppatronen. Ik vertel je extra tips en handigheidjes. De bibliotheek staat vol met lessen om steeds weer wat nieuws te leren. Meer dan voldoende video's voor uren kijk- en haakplezier!

 

Meer persoonlijk contact

Iedere maand ik je van harte welkom in de VIP Lounge via Zoom. LIVE samen met alle andere VIPS. We gaan samen haken en kletsen en natuurlijk mag je al je vragen stellen. In het tweede deel van de avond gaan we dieper in op de motivatie les van de afgelopen maand.

Extra haakplezier

De afgelopen 2 jaar hadden we een CAL (Crochet A Long) in het membership. Met als resultaat 2 prachtige dekens! Natuurlijk heb jij als eerste toegang tot de MEGA-patronen van 'The Jane Austen Blanket' en 'The Bronte Sisters Blanket'. Resultaat heel veel nieuwe steken leren en uren extra haakplezier!

Meer haakcontacten

Je krijgt toegang tot de online community waar je elkaar kunt treffen. Je kunt je haakwerk laten zien. 
Je ervaringen met elkaar delen en nieuwe haakvriendinnen maken. Resultaat: meer haakmomenten voor jezelf en gezellig met anderen! 

Meer overzicht

Maandelijks stuur ik je een mail met alles wat er nieuw is verschenen in het membership en ook de agenda voor de volgende maand. 
Alles overzichtelijk bij elkaar, zodat je geen kostbare haaktijd hoeft te verspillen met zoeken. Resultaat: meer haakmomenten voor jezelf!

Meer haakvideo's

In het membership vind je uiteraard ook de rechtstreekse link naar de ruim 120 haakvideo's op het YouTube kanaal van Wendy's Home Collection. Geen tijd meer verdoen met zoeken, je pakt direct de video die je nodig hebt en die de het antwoord geeft op jouw haakvraag.
Meer korting

Ben je lid van Wendy's Home Collection VIPS? 
Dan profiteer je van 10% korting op alles in de webshop + 10% korting op alle workshops en masterclasses in de Online Haak Academy. Zo verdien je gelijk je maandbedrag weer terug.
Ria Kramer

Het leek me een grote stap om VIP-lid te worden, ook al gaf je zoveel informatie vooraf en liet je in dat leuke YouTube-filmpje zien wat het membership inhield. Het was lastig om te bedenken wat het persoonlijk voor mij zou betekenen.
Maar uiteindelijk gaf de doorslag dat ik het thuis kon doen. Mijn hobby's, zoals lezen, borduren en haken, zijn niet echt sociale bezigheden waarbij ik mensen ontmoet. Dat bood het membership wel. En wat was het meteen fijn! Ik heb zoveel van je geleerd! De motivatiefilmpjes kwamen precies op het juiste moment voor mij. Ik kreeg er zoveel positieve energie van. Het was een mooie bijdrage in mijn leven. Ik wist niet eens dat je ook een mentaal coach was. En de CAL! Wat een geweldig patroon en wat hebben we een plezier gehad samen.  De YouTube-filmpjes met alle steken zijn geweldig. Je kunt gemakkelijk terugkijken als je even iets niet weet. Je hebt alles bij elkaar. En wat heb ik al veel nieuwe steken geleerd. Echt super. Jouw patronen en kleurencombinaties zijn prachtig. Wendy, ik ben zo blij dat ik lid ben geworden. Bedankt voor de extra uitleg als ik iets niet meteen snap. JA!!! ik wil ook VIP worden! 
Voor 13,95 per maand * 

(dus niet meer dan 1 kopje koffie met appeltaart op een terrasje) 
 

Dit vind je nergens anders....
Alles over haken, haakpatronen, projecten, tips en trucs 
EN persoonlijke groei, meditaties, affirmaties en motivatie in 1 compleet pakket! 
Een gouden combinatie met geweldige resultaten, je hoeft niet meer verder te zoeken
 

Mariëtte Mathijssen

"Ik maakte kennis met het VIP-membership en stapte in een warm bad van verbondenheid en waardering. In deze groep heerst een sfeer van oprechte vriendelijkheid, waar negativiteit plaatsmaakt voor ondersteuning en hulp. We leven met elkaar mee en bieden elkaar troost en steun, ondanks dat we elkaar nog nooit 'echt' hebben ontmoet. Maar dat laatste lijkt me fantastisch, om elkaar in het echt te ontmoeten.
Dit is wat het membership voor mij betekent: een persoonlijke ervaring en de warmte van deze prachtige groep. Hier kan ik volledig mezelf zijn. Samen deelnemen aan de CAL heeft dit gevoel alleen maar versterkt. En dit alles is te danken aan jou, Wendy. Jouw mooie, vriendelijke, rustige en open uitstraling, en de manier waarop je vorm hebt gegeven aan deze groep.
En laten we ook de prachtige, duidelijke patronen niet vergeten waarmee we regelmatig worden verrast. En de cursussen, en jouw regelmatige berichten die ons verbonden houden met jou en de groep.Ja, ik ben het waard...
Ik wil VIP member worden!