Wendy’s Home Collection Haak Event 2019

Wendy’s Home Collection Haak Event 2019

De feestdagen zijn nog niet eens begonnen en je hebt nu al behoefte aan een dag rust. De kerstdagen zijn leuk, maar je bent altijd weer blij als alle versiering de deur uit is en alles weer ‘normaal’ is. 

Jouw eerste goede voornemen voor 2019? Een dag voor jezelf plannen. Een dag GENIETEN met hoofdletters, omringd door gelijkgestemde haaksters, top verzorging en prachtige garens, pakketten, manden en boeken.

Vanaf 26 maart 2019 ligt mijn nieuwe boek in de winkels.

Wil jij een UNIEKE Haakbelevenis meemaken EN mijn boek al op zaterdag 23 maart 2019 tijdens het ‘Wendy’s Home Collection Haakevent’ in ontvangst nemen? Dan is dit event voor jou!

Wat gaan we doen?

 • Ik presenteer je mijn nieuwste boek “The Summer Collection” en jij krijgt het boek als eerste!
 • Je krijgt een complete haakworkshop, inclusief al het materiaal
 • Ik vertel je over hoe ik mijn droom na ben gaan streven en motiveer jou om dat ook te gaan doen
 • Heerlijk lunchen, met allemaal gelijkgestemden (dat betekent onbeperkt over haken kletsen)
 • Ons onder laten dompelen in luxe, inclusief koffie, thee, vers sap en veel lekkers
 • Juichen bij iedere prijs die wordt gewonnen (en jeetje, wat wordt er veel weggegeven)
 • Shoppen in de Shop-till-we-drop-shop, zodat je thuis direct aan de slag kunt met alle materialen uit het nieuwste boek (dit moet je vooral niet  thuis vertellen 😉 )
 • Ik ga vooral ook veel handtekeningen zetten, want ik signeer alle boeken

Wendy, vandaag heb ik je leren kennen. Wat een schat ben je en wat heb ik genoten van de workshop ‘Wendy’s vest’ bij. Ik was kapot van de inspanning, maar na een uurtje rust kreeg ik toch de haakkriebels. Ik heb heel de avond heerlijk aan het achterpand zitten haken. Ik ben best een beetje trots. Zou ik het vest af hebben bij je boeklancering?

Monique Haverkamp

Een boek waar je blij van wordt, met al die leuke dingen die je kunt maken in frisse kleuren. Een boek wat zeker geschikt is voor de beginnende haaksters. Duidelijke patronen in geschreven tekst als telpatroon. Wat mij ook zeer aansprak is dat er verschillende wolsoorten genoemd worden die je kunt gebruiken. Geschikt voor ieders portemonnee.

Jacqueline Coppens

Het leukste haakevent van Nederland en België!

In 2015 was ik werkzaam als life-coach in mijn eigen praktijk, maar ik merkte dat ik mijn creativiteit niet meer kwijt kon. Ik voelde me niet meer compleet, ik moest ook iets met mijn handen creëren, die drang was heel groot. In de avonden was ik altijd aan het haken, dat gaf zo’n rust, weer even heerlijk terugkomen bij mezelf.

In 2016 plaatste ik een foto op Facebook van een omslagdoek die ik maakte. Op een dag vroeg iemand me onder zo’n foto of ik daar een patroon van had…….. ehhhh, nee, dat had ik niet. Dus heb ik, voor het eerst van mijn leven, een patroon uitgeschreven. Ik besloot het patroon per email beschikbaar te stellen, zodat het vrij gedownload kon worden. Nog geen 2 jaar verder is het patroon van ‘Wendy’s Heerlijke omslagdoek’ al ruim 20.000 keer gedownload. En in 2017 kwam hier een contract voor 4 boeken bij Scheepjeswol uit voort. In 2018 verscheen mijn eerste boek ‘The Spring Collection’, dat na 4 dagen al in 2e druk ging. Inmiddels zijn er ruim 5.000 boeken verkocht en is het vertaald naar het Duits en het Engels.

In 2019 doe ik weer iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Ik organiseer een haakevent. Niet zomaar een haakevent, het grootste haakevent van Nederland en België. Daar presenteer ik mijn nieuwe boek “The Summer Collection”. Het belooft heel bijzonder te worden. 

Koop je ticket

€ 82,50*

Je ticket voor Wendy’s Home Collection Haakevent 

op 23 maart 2019 is inclusief:

 • Het nieuwe boek “The Summer Collection” 
 • Een goed gevulde goodiebag
 • Een unieke Shop-till-you-drop-shop
 • Kans op prachtige haakprijzen
 • Koffie, thee, verse sap en heel veel lekkers
 • Je snoepzak vullen bij de snoepmuur
 • Een uitgebreide en geweldige lunch
 • Signeersessie van Wendy
 • Een LIVE haakworkshop inclusief het materiaal

Praktische informatie

Datum: 23 maart 2019

Tijdstip: 10:30 uur – 16:00 uur

Locatie: Carlton President, Floraweg 25 in Utrecht, direct naast de A2 en ook met openbaar vervoer prima te bereiken.

Over Wendy

Haken en ontwerpen is mijn grote passie! Creatieveling in hart en nieren, wat mijn ogen zien willen mijn handen maken. Ontwerpster en auteur, maar ook moeder en oma.

Ik ben er trots op dat ik met mijn bedrijf ‘Wendy’s Home Collection’ tienduizenden haaksters inspireer en motiveer om (weer) te gaan haken.

Het is mijn missie om haken voor iedereen simpel te maken. En om haken uit de sfeer van tuttigheid te halen.

Ik ben dankbaar dat ik zoveel mensen mag laten ervaren dat je zoveel meer kunt dan je zelf denkt!

Wat anderen zeggen over Wendy

Als beginnend haakster ben ik superblij met het boek van Wendy van Delden vanwege de heldere uitleg en duidelijke tekeningen. Patronen zijn niet ingewikkeld en altijd vrolijk en gezellig om te zien. Echt een boek waar je een happy gevoel van krijgt, mede door haar kleurkeuzes. Mooi uitgevoerd en ook heel geschikt om kado te geven. Gelukkig komt er een vervolg op. Ik weet nu al dat ik die ook wil hebben. 

Echt een aanrader!!

Ria Maria Kramer

Gisteren in Veenedaal de workshop mogen volgen. Wat een super leuke middag is dat geworden en ik heb er echt super veel van geleerd. Dank je wel Wendy, je legt het heel fijn en duidelijk uit!

Cora Bouman Verzijl

Vandaag een super leuke en gezellige workshop gehad van Wendy in Zoetermeer. Aardig wat tips en trics opgedaan en Wendy, Gutermann no 38 is besteld hoor! Ik ben druk bezig aan mijn sleeve. Foto volgt.

Karin Buijsman

Een heerlijk boek, mooie foto’s, duidelijke uitleg.

Mooi om in bezit te hebben.Wendy, fantastisch gedaan.

Eveline Heek

Ja, Wendy van Delden het is echt duidelijk geschreven! Ook voor beginnende haaksters heel goed te doen! En wat ik het allerbeste vind: je kunt het naar eigen wens verlengen of verkorten, en dat is niet moeilijk! Nee, echt niet! En heb je een afwijkende maat (bijvoorbeeld dikkere of juist dunnere armen) dan kun je echt zonder dat je dat ooit eerder hebt gedaan het patroon aanpassen naar jouw wens! Superdank. Mijn eerste vest met mouwen heb ik door jou kunnen maken!

Vivienne Scheltema

Gisteren een super leuke workshop gehad van Wendy en met de kans dat je naast je mooie schoenen gaat staan … wat ben je leuk en wat maak je super mooie dingen … <3

Greetje Bakkenes – Luisman

Ria Maria Kramer

Tel af tot 23 maart 2019