Wanneer is het nu eindelijk eens tijd voor mij en mijn haakhobby??

Je wilt zo graag iedere dag een momentje voor jezelf … en haken kan je daar geweldig bij helpen.

Stel je even voor......Lekker op de bank genesteld, een heerlijk kopje thee of koffie, even niets aan je hoofd.  Alleen maar bezig zijn met de volgende steek.

Jezelf verliezen, de tijd vergeten, geen benul hebben van je omgeving.

Alleen maar even heerlijk mindfull haken!

100+

Haakpatronen

20.000+

Tevreden klanten

1500+

Studenten in de haakacademy

Iedere dag een momentje voor jezelf.... 

omdat jij het waard bent

Herken je dit? 

  • Je bent continu bezig met de zorg voor anderen. Het huishouden, je baan,  je partner voldoende aandacht geven, de buurvrouw die je helpt met het klusje in huis en dan die vriendin die het wat moeilijker heeft.
  • Iedere week neem je je weer voor dat je komend weekend heerlijk gaat ontspannen, haakwerk erbij. Maar als het puntje bij paaltje komt, ben je volop bezig met de zorg voor anderen en verdwijn je zelf op de achtergrond.
  • Heel soms krijg je het voor elkaar om in het weekend alleen maar te haken. Je gaat er helemaal in op. Kopje thee erbij, op de bank, workshop of masterclass aan en hup, aan de slag. Je geniet daar heel erg van en je beseft je telkens weer dat je dat vaker zou moeten doen. Maar uiteindelijk doe je dat niet...
  • Je denkt niet genoeg aan jezelf (en dat weet je maar al te goed). Doordat je zo lief en super zorgzaam bent voor anderen, vergeet je weleens om lief te zijn voor jezelf. Een momentje voor jezelf? Even ontspannen? Dat komt later wel!

Hoeveel meer momenten je voor jezelf zou je hebben als...

Je geen tijd meer  gaat verspillen met zoeken naar patronen, alles staat klaar!

Direct toegang tot alle haakpatronen  en haaktutorials die Wendy uitbrengt!

Jouw eigen online haakplek, waar het alleen maar om jou gaat!

Iedere maand weer nieuwe haaklessen en de motivatie om hier ook tijd voor te nemen! 

Hoeveel meer momenten je voor jezelf zou je hebben als...

Je geen tijd meer  gaat verspillen met zoeken naar patronen, alles staat klaar!

Direct toegang tot alle haakpatronen  en haaktutorials die Wendy uitbrengt!!

Jou eigen online haakplek, waar het alleen maar om jou gaat!

Iedere maand weer nieuwe haaklessen en de motivatie om hier ook tijd voor te nemen!

Jij bent een Very Important Person

In 2019 heb ik de Online Haak Academy gelanceerd, een plek waar je online haakworkshops en masterclasses kunt volgen. Inmiddels hebben meer dan 1500 studenten zich hier ingeschreven om hun haaklessen te volgen.

Voor veel haaksters was dit echter niet genoeg. Ze zochten naar een plek om gemotiveerd te worden om meer tijd voor zichzelf te nemen. En om niet alleen te groeien in het haken, maar ook persoonlijk te groeien.

Daarom heb ik in 2021 het VIPS membership gelanceerd, speciaal voor die haaksters die net dat extra beetje motivatie, begeleiding en contact met gelijkgestemden nodig hebben. En die dit alles graag samen op 1 plek willen vinden, haken en persoonlijke motivatie. Niet meer zoeken en meer tijd om te haken. Dat is het VIP Membership.

Als mindset coach en HSP therapeut weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om dagelijks tijd voor jezelf te nemen, en hoe moeilijk het kan zijn om dit in te passen in een druk leven. Maar vanaf nu help ik je daar iedere dag bij in het membership. Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen.

.

Ik weet genoeg, ik doe mee!

Wat krijg je allemaal als Vip?

Meer.... Exclusief

Toegang tot alle haakpatronen die los te koop zijn in de webshop, inclusief de toegang tot nieuwste patronen die nog uit zullen komen. Alles overzichtelijk bij elkaar. Klik en je ziet direct het patroon, nooit meer zoeken.Resultaat: mee haakmomenten voor jezelf!

Meer... tijd voor jezelf

Tips en handvatten om regelmatig momenten voor jezelf in te plannen en meer rust in je hoofd te ervaren.


Maandelijks krijg je een nieuwe PDF, video of leestips. Zo komt het met die motivatie om tijd voor jezelf te nemen echt wel goed!

Meer...voordeel


Ben je lid van de Wendy's Collection Haak VIPS? Dan profiteer je van 10% korting in de webshop. Op ALLES, dus ook op alle workshops en Masterclasses in de Haak Academy. Zo verdien je gelijk je maandbedrag weer terug.

Meer... haaklessen

Maandelijks verschijnen er nieuwe videolessen. In deze lessen ga ik dieper in op alle patronen uit de boeken en de koop patronen. Vertel ik je extra tips en handigheidjes. De videobibliotheek wordt dus steeds groter en groter. Voldoende video's voor uren kijk- en haakplezier!

En daar door weer veel momenten voor jezelf waarin je even heerlijk alles om je heen kunt loslaten.

Meer... persoonlijk contact

Iedere maand heet ik je van harte welkom in de VIP Lounge via Zoom. LIVE samen met alle andere VIPS.  We gaan samen haken, kletsen en natuurlijk mag je al je vragen stellen. Over haken, momentjes voor jezelf en alle dingen die je van mij wilt weten. Juist deze avond waarin we elkaar live spreken is een waardevolle toevoeging in het membership en is iets wat je in veel andere memberships niet zult vinden.

Meer...overzicht

Hou jij van structuur en overzicht? Alles op één plek terug kunnen vinden? Dan ben je onwijs blij met dit onderdeel! Alle tutorials en vlogs van YouTube kun je in één overzicht vinden. Geen tijd meer verdoen door het zoeken van die ene video van mooie patroon, maar alles bij elkaar. Kun je de tijd die je bespaart lekker gebruiken om te haken. Resultaat: meer haakmomenten voor jezelf!

Meer... Live contact

Maandelijks stuur ik je een mail met alles wat er nieuw is verschenen bij de VIPS, en de agenda voor de volgende maand, zodat je geen kostbare haaktijd hoeft te verspillen met zoeken. Resultaat: meer haakmomenten voor jezelf!

Meer... haakcontacten

Je krijgt toegang tot de online community waar je elkaar kunt treffen. Je kunt je werk laten zien. Je ervaringen met elkaar delen. En nieuwe haakvriendinnen maken. Je hoeft voor deze community geen Facebook te hebben. Resultaat: meer haakmomenten voor jezelf en gezellig met anderen!

Meer...haakplezier

De afgelopen 2 jaar hadden we een CAL (Crochet Along) in het membership. Met als resultaat 2 prachtige dekens!  Natuurlijk heb jij ook toegang tot de mega patronen van  'The Jane Austen Blanket'  en 'The Bronte Sisters Blanket' . Resultaat: heel veel uren haakplezier!

Dit is de plek waar jij op de eerste plaats staat

Dit is de plek waar jij op de eerste plaats staat

Ja, ik doe mee!
VIP Jaar membership

13,95 per maand*

 Meld je nu aan
* na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Dit is de plek waar jij leert om jezelf op de eerste plaats te zetten

Dit is de plek waar jij leert om jezelf op de eerste plaats te zetten

Ik zeg heel eerlijk dat ik ontzettend blij ben met het abonnement. Je hebt alles bij elkaar, maar ook jouw video's zijn ontzettend duidelijk en ik heb er zoveel aan. Ook je aanbod van patronen is precies wat mij aanspreekt. Je uitleg is rustig en helder, maar ook je motivaties kan ik waarderen. 

Wanda van der Straten

Veelgestelde vragen VIP

Wanneer start Wendy's Home Collection VIPS?

Als je je nu aanmeldt, ontvang je direct inloggegevens voor Wendy's Home Collection VIPS. Je ontvangt deze na je aanmelding in een aparte mail (check ook je spambox) krijg je binnen 1 dag deze mail niet? Dan kun je mij een mailtje sturen: info@wendyshomecollection.nl. In je welkomsmail staat ook een video voor je klaar, waar in je rondleid in het membership.

Krijg ik meteen toegang tot alle inhoud van Wendy's Home Collection VIPS?

Ja! je verbindt je altijd voor een heel jaar maar je betaald per maand. Daarom krijg je direct toegang tot ALLES!

Als ik later weer lid wil worden betaal ik dan nog steeds hetzelfde bedrag?

Nee, de prijs waarvoor je de eerste keer instapt blijft jouw prijs zolang je lid blijft. Er is dus geen prijsverhoging voor vaste VIPS. Maar ieder jaar zal de prijs voor nieuwe leden verhoogd worden. De database van VIPS wordt namelijk ook steeds voller en waardevoller. Als je besluit om je lidmaatschap op te zeggen en later weer lid te worden, dan geldt voor jou de nieuwe prijs.

Wat als ik wil opzeggen?

Natuurlijk wil ik het liefst dat je voor altijd VIP blijft, maar als er redenen zijn waardoor dit niet mogelijk is, dan mag je natuurlijk opzeggen. Nadat je een heel jaar lid bent geweest kun je maandelijks opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand.

Hoeveel contact heb in met Wendy?

Je krijgt op 2 manieren ondersteuning van Wendy zelf. In de community kun je al je vragen stellen. Je ontvangt binnen 72 uur persoonlijk antwoord van Wendy. Daarnaast zijn er natuurlijk de maandelijkse sessies van anderhalf uur in de VIP Lounge, waarin Wendy aanwezig is voor vragen, maar vooral voor een hoop gezelligheid.