Wanneer is het nu eindelijk eens tijd voor mij en mijn haakhobby??

Je wilt zo graag iedere dag een momentje voor jezelf … en haken kan je daar geweldig bij helpen.

Stel je even voor......Lekker op de bank genesteld, een heerlijk kopje thee of koffie, even niets aan je hoofd.  Alleen maar bezig zijn met de volgende steek.

Jezelf verliezen, de tijd vergeten, geen benul hebben van je omgeving.

Alleen maar even heerlijk mindfull haken!

Iedere dag een momentje voor jezelf.... 

omdat jij het waard bent

Herken je dit? 

  • Je bent continu bezig met de zorg voor anderen. Het huishouden, je baan,  je partner voldoende aandacht geven, de buurvrouw die je helpt met het klusje in huis en dan die vriendin die het wat moeilijker heeft.
  • Iedere week neem je je weer voor dat je komend weekend heerlijk gaat ontspannen, haakwerk erbij. Maar als het puntje bij paaltje komt, ben je volop bezig met de zorg voor anderen en verdwijn je zelf op de achtergrond.
  • Heel soms krijg je het voor elkaar om in het weekend alleen maar te haken. Je gaat er helemaal in op. Kopje thee erbij, op de bank, workshop of masterclass aan en hup, aan de slag. Je geniet daar heel erg van en je beseft je telkens weer dat je dat vaker zou moeten doen. Maar uiteindelijk doe je dat niet...
  • Je denkt niet genoeg aan jezelf (en dat weet je maar al te goed). Doordat je zo lief en super zorgzaam bent voor anderen, vergeet je weleens om lief te zijn voor jezelf. Een momentje voor jezelf? Even ontspannen? Dat komt later wel!

Je geen tijd meer  gaat verspillen met zoeken naar patronen, alles staat klaar!

Direct toegang tot alle haakpatronen  en haaktutorials die Wendy uitbrengt!

Jou eigen online haakplek, waar het alleen maar om jou gaat!

Iedere maand weer nieuwe haaklessen en motivaties! 

Je geen tijd meer  gaat verspillen met zoeken naar patronen, alles staat klaar!

Direct toegang tot alle haakpatronen  en haaktutorials die Wendy uitbrengt!!

Jou eigen online haakplek, waar het alleen maar om jou gaat!

Iedere maand weer nieuwe haaklessen en motivaties!

Jij bent een Very Important Person

In 2019 lanceerde ik de Online Haak Academy, een plek waar je online haak workshops en masterclasses kunt volgen. Inmiddels volgen ruim  900 studenten hier hun haaklessen. 

Voor veel haaksters smaakte dit naar MEER... en voor mij voelde dat net zo!

En daarom starte ik in 2021 het VIPS membership, juist voor die haaksters die op zoek zijn naar net dat beetje meer...... Vanuit mijn achtergrond als Mindset coach en HSP therapeute weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om dagelijks een momentje tijd voor jezelf te nemen. En ook hoe moeilijk het is om dit in je drukke leven in te passen. Maar  vanaf nu ga ik je in het membership daar iedere dag mee helpen. Je doet het niet meer alleen, we doen het samen.

100+

Haakpatronen

20.000+

Tevreden klanten

900+

Studenten in de haakacademy

Wat krijg je allemaal als Vip?

Meer... patronen

Toegang tot alle haakpatronen die los te koop zijn in de webshop, inclusief de toegang tot nieuwste patronen die nog uit zullen komen. Alles overzichtelijk bij elkaar. Klik en je ziet direct het patroon, nooit meer zoeken.

Meer... tijd voor jezelf

Tips en handvatten om regelmatig momenten voor jezelf in te plannen en meer rust in je hoofd te ervaren. Maandelijks krijg je een nieuwe PDF, video of leestips. Zo komt het met die motivatie om tijd voor jezelf te nemen echt wel goed!

Meer...videolessen

Maandelijks verschijnen er nieuwe videolessen. In deze lessen ga ik dieper in op alle patronen uit de boeken en de koop patronen. Vertel ik je extra tips en handigheidjes. De videobibliotheek wordt dus steeds groter en groter. Voldoende video's voor uren kijk- en haakplezier!

Meer... persoonlijk contact

Iedere maand heet ik je van harte welkom in de VIP Lounge via Zoom. LIVE samen met alle andere VIPS.  We gaan samen haken, kletsen en natuurlijk mag je al je vragen stellen. Over haken, momentjes voor jezelf en alle dingen die je van mij wilt weten. 

Meer...overzicht

Hou jij van structuur en overzicht? Alles op één plek terug kunnen vinden? Dan ben je onwijs blij met dit onderdeel! Alle tutorials en vlogs van YouTube kun je in één overzicht vinden. Geen tijd meer verdoen door het zoeken van die ene video van mooie patroon, maar alles bij elkaar. Kun je de tijd die je bespaart lekker gebruiken om te haken!

Meer... haak contacten

Je krijgt toegang tot de online community waar je elkaar kunt treffen. Je kunt je werk laten zien. Je ervaringen met elkaar delen. En nieuwe haakvriendinnen maken. Binnenkort ook met een handige app voor op je telefoon, zo kun je altijd en overal gemakkelijk naar je haakcommunity toe.


Meer... Live contact

Maandelijks stuur ik je een mail met alles wat er nieuw is verschenen bij de VIPS, compleet met linkjes, zodat je geen kostbare haaktijd hoeft te verspillen met zoeken.

Meer... rust in je hoofd

Hier vind je altijd de data voor de komende maand. Je kunt zien wanneer er weer wat nieuws verschijnt en wanneer we elkaar treffen in de VIP Lounge.


Meer...korting 

Ben je lid van de Wendy's Collection Haak VIPS? Dan profiteer je van 10% korting in de webshop. Op ALLES, dus ook op alle workshops en Masterclasses in de Haak Academy. Zo verdien je gelijk je maandbedrag weer terug.

Dit is de plek waar jij op nummer 1 staat

Dit is de plek waar jij op nummer 1 staat

Jaar membership

 1 jaar -12 termijnen

13,95

Per maand
1 heel jaar - voordeligste optie
149,-
per jaar

Ik zeg heel eerlijk dat ik ontzettend blij ben met het abonnement. Je hebt alles bij elkaar, maar ook jouw video's zijn ontzettend duidelijk en ik heb er zoveel aan. Ook je aanbod van patronen is precies wat mij aanspreekt. Je uitleg is rustig en helder, maar ook je motivaties kan ik waarderen. 

Wanda van der Straten

Wanneer start Wendy's Home Collection VIPS?

Als je je nu aanmeldt, ontvang je direct inloggegevens voor Wendy's Home Collection VIPS.

Krijg ik meteen toegang tot alle inhoud van Wendy's Home Collection VIPS?

Ja! je verbind je altijd voor een heel jaar of je nu in 1 keer betaald (de meest voordelige optie) of in 12 termijnen. Daarom krijg je direct toegang tot ALLES!

Als ik later weer lid wil worden betaal ik dan nog steeds hetzelfde bedrag?

Nee, de prijs waarvoor je de eerste keer instapt blijft jouw prijs zolang je lid blijft. Er is dus geen prijsverhoging voor vaste VIPS. Maar ieder jaar zal de prijs voor nieuwe leden verhoogt worden. De database van VIPS wordt namelijk ook steeds voller en waardevoller. Als je besluit om je lidmaatschap op te zeggen en later weer lid te worden, dan geldt voor jou de nieuwe prijs.

Wat als ik wil opzeggen?

Natuurlijk wil ik het liefst dat je voor altijd VIP blijft, maar als er redenen zijn waardoor dit niet mogelijk is, dan mag je natuurlijk opzeggen. Je hebt een maand opzegtermijn. Er worden geen restituties gedaan voor maanden waarvoor je al betaald hebt. Je hebt altijd een jaarlidmaatschap.Je blijft dus toegang behouden tot het jaarlidmaatschap voor jou voorbij is. Het abonnement wordt daarna niet meer verlengd.

Hoeveel contact heb in met Wendy?

Je krijgt op 2 manieren ondersteuning van Wendy zelf. In de community kun je al je vragen stellen. Je ontvangt binnen 72 uur persoonlijk antwoord van Wendy. Daarnaast zijn er natuurlijk de maandelijkse sessies van anderhalf uur in de VIP Lounge, waarin Wendy aanwezig is voor vragen, maar vooral voor een hoop gezelligheid.