wendy's home collection vips
herkenjeditcerise

Je bent continu bezig met de zorg voor anderen. Het huishouden, je baan,  je partner voldoende aandacht geven, de buurvrouw die je helpt met het klusje in huis en dan die vriendin die het wat moeilijker heeft.

Iedere week neem je je weer voor dat je komend weekend heerlijk gaat ontspannen, haakwerk erbij. Maar als het puntje bij paaltje komt, ben je volop bezig met de zorg voor anderen en verdwijn je zelf op de achtergrond.

Heel soms krijg je het voor elkaar om in het weekend alleen maar te haken. Je gaat er helemaal in op. Kopje thee erbij, op de bank, workshop of masterclass aan en hup, aan de slag. Je geniet daar heel erg van en je beseft je telkens weer dat je dat vaker zou moeten doen. Maar uiteindelijk doe je dat niet...

Je denkt niet genoeg aan jezelf (en dat weet je maar al te goed). Doordat je zo lief en super zorgzaam bent voor anderen, vergeet je weleens om lief te zijn voor jezelf. Een momentje voor jezelf? Even ontspannen? Dat komt later wel!

very-teskt

Jij bent belangrijk! Ik geloof dat......
het is tijd dat jij het ook gaat geloven en ernaar gaat handelen...

Vanaf NU ga je geen tijd meer verspillen met het zoeken naar patronen, tutorials en inspiratie. Zodra je bedenkt dat je zou willen haken, kun je direct aan aan de slag.

Jij bent het waard om een heerlijke (online) plek voor jezelf te hebben, waar aan alles is gedacht en alles voor je klaar staat.

Iedere maand een moment voor jezelf is eigenlijk te weinig. Maar wat als er een plek zou zijn waar iedere maand zoveel nieuwe haakinspiratie verschijnt dat je telkens weer met een nieuw project kunt beginnen. Of waar je genoeg motivatie krijgt om tijd voor jezelf in te plannen? Dan ga je als vanzelf meer en meer haken.

Jij bent niet alleen en dat mag je ervaren. Je zou eigenlijk een plek moeten hebben waar je die gelijkgestemde vrouwen kunt vinden waarmee je dat (LIVE) contact kunt hebben. Lekker kletsen over de momenten waarop je het lastig vindt om een moment voor jezelf te nemen en elkaar motiveren om dat juist wel te doen.

Er is een plek waar je steeds weer kunt genieten van waardevolle momenten voor jezelf

De eerste stap gaat jou in beweging zetten...
Pinky promise

In 2019 lanceerde ik de Online Haak Academy, een plek waar je online haak workshops en masterclasses kunt volgen. Inmiddels volgen 300 studenten hier hun haaklessen. Voor veel haaksters smaakt dit naar MEER... en voor mij voelde dat net zo!

Daarom komt er nu 2 jaar later een geweldige toevoeging aan de Online Haak Academy:

Kopie van Kopie van Zonder titel (2)

Wat is een VIP membership?

In het VIP membership word jij volledig vertroeteld. Als VIP heb je namelijk toegang tot een exclusieve ledenomgeving. Het gaat je het gevoel geven alsof je in een snoepwinkel staat en weet je wat zo leuk is? Je mag je zakje vullen en hoeft vervolgens niets meer af te rekenen. Alles*, maar dan ook alles wat er op het gebied van haken door Wendy's Home Collection wordt ontwikkeld, uitgebracht of verschijnt, staat voor jou beschikbaar in deze exclusieve ledenomgeving. Je krijgt toegang tot patronen, tutorials, inspiratie, motivatie, sessies om elkaar te motiveren, momentjes met Wendy. Zo kun jij ervoor zorgen dat je rust in je hoofd gaat creëren en momenten voor jezelf gaat inplannen.

*De boeken zijn hierbij uitgesloten, die zijn wat lastiger op te nemen in een online omgeving 😉 Ook krijg je bij het VIP membership geen toegang tot masterclasses of workshops. Deze kun je wel met een aantrekkelijke korting bestellen zodra je VIP Member bent.

"Dit is niet voor iedereen.."

Dit is voor haaksters die behoefte hebben aan rust in hun hoofd en die beter voor zichzelf willen zorgen. Ik geloof in jou, want ik weet: jij bent het waard om jezelf als VIP te (laten) behandelen. Jij verdient het om goed voor jezelf te zorgen en regelmatig een haakmoment voor jezelf in te plannen. Hierdoor krijg je rust in je hoofd. En daarna kun je er weer fris tegenaan. In het VIP membership vind je alle ingrediënten om deze stappen voor jezelf te gaan zetten.

Wat krijg je allemaal als VIP?

5

MEER... Patronen

Toegang tot alle haakpatronen die los te koop zijn in de webshop, inclusief de toegang tot nieuwste patronen die dit jaar nog uit zullen komen. Voor in 2021 staan er nog minimaal 4 grote patronen op de planning! Alles overzichtelijk bij elkaar. Klik en je ziet direct het patroon, nooit meer zoeken.

6

MEER... Momentjes voor jezelf

Tips en handvatten om regelmatig momenten voor jezelf in te plannen en meer rust in je hoofd te ervaren. Maandelijks krijg je een nieuwe PDF, video of leestips. Zo komt het met die motivatie om tijd voor jezelf te nemen echt wel goed!

3

MEER... Videolessen

Maandelijks verschijnen er nieuwe videolessen. In deze lessen ga ik dieper in op alle patronen uit de boeken en de koop patronen. Vertel ik je extra tips en handigheidjes. De videobibliotheek wordt dus steeds groter en groter. Voldoende video's voor uren kijk- en haakplezier!

8

MEER... Persoonlijk contact

Iedere maand heet ik je van harte welkom in de VIP Lounge via Zoom. LIVE samen met alle andere VIPS.  We gaan samen haken, kletsen en natuurlijk mag je al je vragen stellen. Over haken, momentjes voor jezelf en alle dingen die je van mij wilt weten. 

4

MEER... Momentjes voor jezelf

Hou jij van structuur en overzicht? Alles op één plek terug kunnen vinden? Dan ben je onwijs blij met dit onderdeel! Alle tutorials en vlogs van YouTube kun je in één overzicht vinden. Geen tijd meer verdoen door het zoeken van die ene video van mooie patroon, maar alles bij elkaar. Kun je de tijd die je bespaart lekker gebruiken om te haken!

1

MEER... haak contacten

Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep waar je elkaar kunt treffen. Je kunt je werk laten zien. Je ervaringen met elkaar delen. En nieuwe haakvriendinnen maken. Ben je geen lid van Facebook en/of wil je dat niet? Ik laat je zien hoe je dat ook kunt doen zonder dat je zichtbaar bent.

9

MEER... Persoonlijk contact

Maandelijks stuur ik je een mail met alles wat er nieuw is verschenen bij de VIPS, compleet met linkjes, zodat je geen kostbare haaktijd hoeft te verspillen met zoeken.

2

MEER... Rust in je hoofd

Hier vind je altijd de data voor de komende 2 maanden. Je kunt zien wanneer er weer wat nieuws verschijnt en wanneer we elkaar treffen in de VIP Lounge.

Agenda (1)

MEER... Korting

Ben je lid van de Wendy's Collection Haak VIPS? Dan profiteer je van 10% korting in de webshop. Op ALLES, dus ook op alle workshops en Masterclasses in de Haak Academy. Zo verdien je gelijk je maandbedrag weer terug.

introductie-cerise

VIP Jaar member

€ 149,00

  • Je ontvangt direct toegang tot alle video's en patronen.

Wat anderen zeggen over Wendy

Testimonial
testi5

Veelgestelde vragen

Als je je nu aanmeldt, ontvang je direct inloggegevens voor Wendy's Home Collection VIPS.

Dat hangt volledig af van het membership dat je afsluit. Kies je ervoor om direct voor een heel jaar VIP Membership te gaan, dan krijg je toegang tot alles. Per direct. Dat is dus bovenop de 2 maanden GRATIS die je dan ook krijgt. Als je per maand betaalt, dan ontvang je direct toegang tot alle VIP video's. Voor de patronen gaat het dan iets anders, je ontvangt iedere maand toegang tot nieuwe patronen. De keuze is dus aan jou!

Je krijgt op 2 manieren ondersteuning van Wendy zelf. In de Facebookgroep kun je al je vragen stellen. Je ontvangt binnen 72 uur persoonlijk antwoord van Wendy. Daarnaast zijn er natuurlijk de maandelijkse sessies van 2 uur in de VIP Lounge, waarin Wendy aanwezig is voor vragen, maar vooral voor een hoop gezelligheid.

Natuurlijk wil ik het liefst dat je voor altijd VIP blijft, maar als er redenen zijn waardoor dit niet mogelijk is, dan mag je natuurlijk opzeggen. Je hebt een maand opzegtermijn. Er worden geen restituties gedaan voor maanden waarvoor je al betaald hebt. Heb je dus een jaarlidmaatschap? Dan blijf je toegang behouden tot het jaar lidmaatschap voor jou voorbij is. Het abonnement wordt daarna niet meer verlengd.

Nee, de prijs waarvoor je de eerste keer instapt blijft jouw prijs zolang je lid blijft. Er is dus geen prijsverhoging voor vaste VIPS. Maar ieder jaar zal de prijs voor nieuwe leden verhoogt worden. De database van VIPS wordt namelijk ook steeds voller en waardevoller. Als je besluit om je lidmaatschap op te zeggen en later weer lid te worden, dan geldt voor jou de nieuwe prijs.