Winter Update

Winter Update

Als het stil is van mijn kant, dan weten de meeste van jullie inmiddels al wat er gaande is! Dan is het heeeeeel druk achter de schermen.

Zo ook nu… en meer dan ooit te voren.

De vormgeving van boek 2 ‘The Summer Collection’ gaat de laatste fase in, dat betekend voor mij, veel achter de computer, steeds weer kijken of er geen foutjes in sluipen (de illusie op een compleet foutloos boek heb ik na boek 1 wel losgelaten inmiddels, hoe graag ik het ook zou willen, maar het blijft mensenwerk en als je er zo lang mee bezig bent krijg je tunnelvisie)

Een net zo groot project als het boek is het Haak Event wat op 23 maart gaat plaatsvinden. Ook hierbij weer (story of my life) nooit kunnen bedenken dat daar zoooo veel werk bij komt kijken. Maar alles zit op schema en we hebben heel veel hulp. Het gaat echt een TOP dag worden! Je kunt er HIER alles over lezen. Maar voor 2019 zijn we helemaal uitverkocht!

Daarnaast kom ik, ook bij dit boek weer met een unieke Masterclass. Zoals dat bij boek 1 de sleeve voor het haakdagboek was. Nu komt er weer echt iets heel bijzonders aan. De sneakpeak kun je hieronder zien….

Het gaat een overvolle Masterclass workshop worden, die straks voor iedereen te volgen is, waar je ook woont…

Daarnaast de winter….. ook hier zijn we meerdere malen bezocht door de diverse virussen. Doordat ik in november j.l nog een pittige operatie achter de rug had, komt dit allemaal net iets harder binnen dan de andere jaren. Op de dagen dat ik me TOP voel, pak ik dan ook stevig door met alles. 

Voor nu zijn jullie weer even helemaal up to date van het wel en wee achter de schermen hier.

Tot snel! Liefs, Wendy

3 reacties op “Winter Update”

  1. je heb het er maar druk mee pas goed op je zelf dat je je eigen niet voor bij loopt kijk uit naar het haakevent en om je te ontmoeten liefs jans

  2. hoop dat je weer helemaal bent opgeknapt .ziet er mooi uit met die dots kijk uit naar je Masterclass. hoop dat hij online komt liefs jans

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.