Tijd voor een gratis patroon: de Confetti sjaal

Zo dat was me het maandje wel….. Op social media was het vanuit mij heel stil, maar achter de schermen heb ik dagen en soms ook nachten doorgewerkt om mijn nieuwe website te bouwen. Iets heel anders dan haken, maar ook heel creatief. Ook heel technisch en dat gaf hier en daar wel eens frustratie, want ik doe het allemaal zelf, dus veel opzoeken, uitproberen en weer opnieuw doen. Maar nu de site LIVE is ben ik wel supertrots! Tijd voor een klein feestje = tijd voor een gratis patroon.

Mijn spaarzame ontspanning had ik tussendoor met een nieuw ontwerp: de Confetti sjaal! een grote luchtige sjaal waar je weer alle kanten mee op kunt: als sjieke omslagdoek op een jurkje, of stoer op een spijkerjack. Het patroon, is weer geheel ‘Keep it Simple’ voor een groots resultaat.

Ik maakte deze sjaal van Scheepjes Stardust in de kleur 654/Pisces. Met oog op de feestdagen, een mooie zachte draad met een subtiel sparkeltje erin. Maar ook in een totaal ander garen (= ander resultaat), staat dit patroon zeker nog op mijn lijstje.

Oh ik houd daar zo van…….die eindeloze mogelijkheden met 1 patroon.

En dan nog het leukste nieuws!!! Omdat het een feest maand is geef ik dit patroon GRATIS weg! Het enige wat je hoeft te doen is hieronder je gegevens achter laten en hij komt direct in je mailbox:

Ja!!! Stuur mij het GRATIS patroon van de confetti sjaal!

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie resultaten, laat je ze zien in de ONLINE HAAKGROEP?

107 reacties op “Tijd voor een gratis patroon: de Confetti sjaal”

 1. Ingrid de Wit

  Wat ontzettend leuk dit. Ik zit net allerlei steken te proberen voor een sjaal voor mezelf en kom er niet uit. Deze sjaal ziet er geweldig uit dus ik ga meteen beginnen. Super bedankt xx

 2. Wat een leuke sjaal. En wat een super leuk cadeau,dat we het patroon krijgen.
  Succes met alles wat je doet.

 3. Mooi geworden de website. Ik ben dol op simpele patronen met een mooi resultaat. Dus dit gaat helemaal goed komen. Duik meteen in mijn voorraad.

  Groetjes, Caroline

 4. Marion van Hooijdonk

  Hallo Wendy,
  Een super leuke website. Daar zullen inderdaad heel wat uurtjes in zitten. Het is je prima gelukt. Zal ik zeker vaak op kijken, genieten en dingen van maken.
  Heel veel succes verder.
  Groetjes Marion

 5. Wat een schitterende sjaal. Heb zojuist 2 andere van je gemaakt, ga met veel plezier hier mee beginnen. Dankjewel en veel succes

 6. Els Ruitenberg

  De website vanavond op de laptop bekijken. Voor mij duidelijker. Wel zin om met de sjaal te beginnen. Ziet er heerlijk uit. Groet, Els

 7. Hannie v ballegooy

  Leuke sjaal ik heb nog scheepjes stardust liggen dus dat wordt een sjaal .ik ben zo benieuwd naar je boek lijkt me echt heel mooi. Bedankt voor het patroon en fijne feestdagen.?

 8. christine mostert

  Ik hoop dat mijn aanmelding voor het patroon vd confettishawl is gelukt…vlg mij werkte de link niet..alsnog dus het verzoek voor het patroon…heel mooi! Alvast bedankt!

 9. Wendy, wat een prachtige website is het geworden. Daar kun je met recht trots op zijn. En dan ook nog weer zo’n prachtig sjaalpatroon. Deze komt zeker op mijn lijstje. Dankjewel!

 10. net het patroon aangevraagd, wat een superleuke steek. lekker voor de avonduurtjes. niet denken maar doen hihihi

 11. Wendy jij bent een topper …Wat weer een prachtige sjaal. Ik ga me nu niet vervelen met de vrije dagen.

  Dank je voor het mooie patroon.

 12. Plony Aalbregt

  Gefeliciteerd met je website hij is mooi en je mag je zelf een hele grote schouderklop geven.
  Ik ga zeker de sjaal maken hij is mooi.
  Heel veel succes met alles.

 13. Mooie website, heel leuk.
  De sjaal is prachtig en ga hem zeker een keertje maken, dankjewel voor het patroon.
  Succes verder en een hele gezellige decembermaand.

 14. Lyda Groenenboom

  Hallo Wendy,
  Gefeliciteerd met je mooie website! En ook bedankt voor het patroon van weer een prachtige sjaal.
  Ga hem zeker maken.
  Fijne Feestdagen!
  Groetjes Lyda

 15. Hallo Wendy.
  Fijn dat het patroon ook op Facebook wordt gezet. Het lukt maar niet om de nieuwsbrief te ontvangen. Ik heb me weer ingeschreven. De aanhouder wint.

 16. Géke Vridling

  Dank je wel Wendy, voor het mooie patroon.
  De website ziet er mooi uit. Heel veel succes daarmee.
  Ga de sjaal zeker maken, moet alleen nog twee dekens afmaken. Daarna is die aan de beurt.
  Ben alleen benieuwd of de sjaal ook langer wordt omdat je hem in de lengte haakt.

 17. Een dikke proficiat met heel mooie vernieuwde website , heel verfrissend en tof gemaakt.
  Dank voor je mooie gratis sjaal patroon hij komt op mijn to do list Hij IS prachtig gewoonweg.

 18. Superleuk zeg had me al eerder aangemeld maar dat werkte niet, hoop dat het nu wel gaat, vindt het wel leuk op de hoogte te blijven

 19. Hoi Wendy,
  Wat ziet je nieuwe website er goed uit!
  Ik ben erg blij met de eerste sjaal, ik draag ‘m zoveel.
  Deze is ook zo leuk dus daar ga ik ook heel veel plezier van hebben, dankjewel voor het patroon!
  Fijne feestdagen!

 20. wat een leuke sjaal, maar vooral: wat een mooie frisse website heb je gemaakt. Met veel plezier zitten snuffelen!!
  Meid, alle goeds ( en dat lukt vast ) voor het nieuwe jaar en warme, liefdevolle kerstdagen!
  liefs, Syl

 21. Mooie website Wendy, heb het patroon van de sjaal ontvangen, dankjewel hiervoor. Ik heb grijs in gedachten maar die zit er niet tussen. Toch maar even naar de winkel en de kleuren bekijken. Fijne feestdagen gewenst. Groetjes

 22. Hallo wendy,
  Wat een ontzettende leuk sjaal, ik ga hem zeker een keer maken.
  dank je wel alvast voor het patroon.

  groetjes Ria de Haan

 23. Hoi Wendy , ik ben nog niet zo lang lid van je groep , maar zag al de mooiste creatie’s voorbij komen ?? ik wil je alvast bedanken voor het patroon van die ongelooflijke leuke sjaal ?? Ik ga hem ook een keer maken .

 24. Wat een leuke sjaal. Had een sjaal gemaakt maar die bleef tuzsrn de autodeur steken. En geen leuk patroon gevonden. Deze is geweldig. Bedankt.

 25. Vera van den Berg

  Dank je wel voor het patroon, ik haakte hem andersom (in de breedte), 100 stokjes, ik gebruikte 1 Scheepjes Whirl, haaknaald 4. De sjaal is 1.60 x 42 cm geworden. Volgende keer neem ik denk ik 80 stokjes, dan wordt hij wat langer.

 26. Wat een ontzettend leuk patroon! Na een haakworkshop wil ik graag deze sjaal haken om het haken goed te oefenen.

 27. Heb de sjaal gemaakt en cadeau gedaan. Heb lang niemand zo gelukkig gezien met dit geschenk. Prima gelukt, en duidelijk
  patroon. Dank u.

 28. Christiane van laere

  Super bedankt ik vind het een prachtige sjaal en als ik het patroon heb ga ik het direct proberen.Dank u vriendelijke groet Chrisje

 29. De confetti sjaal vind ik er heel leuk uit zien! Jij bepaalt de lengte van de sjaal en haakt dan de breedte. Kan ik dezelfde steek gebruiken maar met de breedte beginnen en kijken hoe lang ik de sjaal kan maken? Ik heb nl 3 bollen heel leuk garen gekocht (zwart met een glans), maar ben een beginnende haakster en weet niet precies hoe lang de sjaal kan worden 🙂 Groetjes, Elly

  1. wendydelden

   Hoi Elly,
   De lengte van de sjaal is dan dus afhankelijk van hoeveel garen je hebt, dat is helaas dan niet vooruit te bepalen. Met een sjaal in de breedte gehaakt kan dat beter.

 30. Hallo, ik ben benieuwd heb het haken weer opgepakt en ga weer aan de slag hele leuke patronen gezien 🙂 Heb er zin in!!

 31. Hartelijk bedankt voor je mooie gratis patroon ben er heel blij mee, ik woon namelijk in Sardinie waar ik een b&b en farmcamping heb wat erg vermoeiend is en zomers kan ik niets anders doen dan de toeristen en gasten het naar hun zin maken , dus nu het winter tijd is en wat meer relax voor ons is want we zijn gesloten kan ik heerlijk bij de open haart haken en bij komen.
  En heb nu een prachtig model nogmaals hartstikke leuk en hartelijk bedankt.
  Ik ga naar je website kijken, ik heb er zelf ook een gemaakt en ik weet wat een werk het is.
  Met hartelijke groetjes.
  Fabienne

 32. Wat een leuk geschenk zo’n mooie sjaalpatroon gratis te krijgen.
  Wens ook jou fijne Kerstdagen en een gezond 2020 ??

 33. Wendy, ik kijk er al naar uit om die mooie sjaal te maken, alvast bedankt voor het gratis patroon, heb met de feestdagen een mooi haakboek ontvangen (gemaakt door jou) en ben nu de vest met de bloemetjes aan het haken, leuk patroon. Bedankt nogmaals voor al die leuke patronen.
  Groetjes uit België
  Lieve

 34. Wat mooi!!!!En wat lief dat je dit patroon deelt.Ik was al een tijd opzoek naar zoiets.Alvast fijne feestdagen.En heel erg bedankt

 35. Martine Bellon

  Beste Wendy,
  Via pinterest kwam ik op deze prachtige confettisjaal. Kan ik het patroon nog steeds verkrijgen?
  Vriendelijke groeten
  Martine Bellon

  1. wendydelden

   Hoi Francisca,

   Je kunt het patroon gratis aanvragen via de pagina GRATIS op deze website. Groet, Wendy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.