Online-workshop Vingerloze handschoenen

Geef jezelf dan deze mini online haakworkshop cadeau

Een heerlijk cadeautje voor jezelf

Als de dagen kouder worden, krijgen veel mensen als vanzelfsprekend meer last van koude handen. Niet fijn als je aan het haken bent.

Om toch warme handen te houden, kun je handschoenen haken. Vingerloze handschoenen. Want juist bij het haken, is het fijn om de vingers vrij te hebben. En weet je wat helemaal fijn is? Deze handschoenen zijn ook ideaal voor buiten!

Wil jij deze prachtige handschoenen haken? In de kleuren die je zelf kiest? Keer op keer, omdat je de workshop steeds opnieuw kunt volgen?

Wat ga je leren?

Het opbouwen van je eigen patroon

Hoe je onzichtbaar haakwerk in elkaar naait

Het opbouwen van je eigen patroon

Hoe je onzichtbaar haakwerk in elkaar naait

Hoe je hakend kunt opzetten

Hoe je een mooi gevormde duim maakt

Hoe je hakend kunt opzetten

Hoe je een mooi gevormde duim maakt


Een boek waar je blij van wordt, met al die leuke dingen die je kunt maken in frisse kleuren. Een boek wat zeker geschikt is voor de beginnende haaksters. Duidelijke patronen in geschreven tekst als telpatroon. Wat mij ook zeer aansprak is dat er verschillende wolsoorten genoemd worden die je kunt gebruiken. Geschikt voor ieders portemonnee.
Jacqueline Coppens
Wendy, vandaag heb ik je leren kennen. Wat een schat ben je en wat heb ik genoten van de workshop 'Wendy's vest' bij. Ik was kapot van de inspanning, maar na een uurtje rust kreeg ik toch de haakkriebels. Ik heb heel de avond heerlijk aan het achterpand zitten haken. Ik ben best een beetje trots. Zou ik het vest af hebben bij je boeklancering?
Monique Haverkamp

Over Wendy

Haken en ontwerpen is mijn grote passie! Creatieveling in hart en nieren, wat mijn ogen zien willen mijn handen maken. Ontwerpster en auteur, maar ook moeder en oma. Ik ben er trots op dat ik met mijn bedrijf 'Wendy's Home Collection' tienduizenden haaksters inspireer en motiveer om (weer) te gaan haken.

Het is mijn missie om haken voor iedereen simpel te maken. En om haken uit de sfeer van tuttigheid te halen. Hoe kan dat beter dan een haakworkshop volledig online aan te bieden?

Ik ben dankbaar dat ik zoveel mensen mag laten ervaren dat je zoveel meer kunt dan je zelf denkt!

Jouw investering voor deze mini workshop

€27,50

  •  4 uitgebreide online haaklessen van Wendy
  •  Beschrijving van het patroon
  •  Ontwerpschema
  •  Lidmaatschap van een hele gezellige Facebookgroep waar je ook je vragen kunt stellen
  •  Motivatie en inspiratie*Niveau: Deze workshop is ook voor beginnende haaksters goed te volgen. Als je maar een vast en een half stokje kunt haken.

Gisteren in Veenendaal de workshop mogen volgen. Wat een super leuke middag is dat geworden en ik heb er echt super veel van geleerd. Dank je wel Wendy, je legt het heel fijn en duidelijk uit!


Cora Bouman Verzijl

Vandaag een super leuke en gezellige workshop gehad van Wendy in Zoetermeer. Aardig wat tips en trics opgedaan en Wendy, Gutermann no 38 is besteld hoor! Ik ben druk bezig aan mijn sleeve. 


Karin Buijsman

Wendy in de media

null

Veel gestelde vragen

Ik ben helemaal niet handig met computers, is zo'n online cursus iets voor mij?

Ja, zeker! Je krijgt na je aanmelding direct inloggegevens toegestuurd en een link naar online leeromgeving waar je kunt inloggen. En daarna is het een kwestie van de workshop aanklikken, naar de les gaan en haken maar!

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Een haaknaald nr. 3,5 mm en garen met de dikte voor deze haaknaald. Mogen restjes zijn.

Ik ben bang dat het me niet lukt als ik alleen een video kijk

Hier hoef je je echt geen zorgen om te maken. Juist doordat het een video is, kun je gewoon even pauzeren, goed kijken en verder gaan met afspelen. Je kunt me zelfs even terugspoelen, dat kan in een live workshop echt niet?

Is het nog wel gezellig, zo alleen met je haakwerk achter de computer?

We maken het gewoon gezellig! Jij zorgt zelf voor de thee en iets lekkers, ik zorg voor de video's en een community waar je altijd je vragen kunt stellen of gewoon gezellig kunt kletsen over het project dat je aan het maken bent.

Start vandaag nog met jouw 'Vingerloze handschoenen'