In deel 1 tot en met 3 heb ik je de beginselen van het haken laten zien. In deel 4 van deze serie neem ik je mee voor een kijkje achter de schermen van mijn online workshop 'Leren haken met Wendy'. Er is namelijk zoveel meer te leren. 
Je kunt op mijn website zien dat ik een Online Haakacademy heb. Deze ga ik je laten zien. Bovenin het menu kun je met de muis over 'Online Haakacademy' gaan en dan krijg je direct de verschillende masterclasses en workshops te zien die je in de Online Haakacdemy kunt vinden. Omdat je dit artikel waarschijnlijk leest omdat je pas begint met haken, kun je het beste naar de 'Online workshop Leren Haken met Wendy' gaan.
Op deze pagina vertel ik je wat allemaal kunt leren in de online workshop. Je herkent het misschien wel... je dacht: oh kon ik dat ook maar! Dat is alleen vast veel te moeilijk voor mij. Of: ik ben helemaal niet handig!
Geen zorgen, in een paar basislessen in de vorige artikelen heb je hopelijk gezien dat iedereen kan haken!
Je kunt alle informatie over de online workshop 'Leren haken met Wendy' op deze pagina vinden. Daar zie je bijvoorbeeld ook wat je allemaal leert in de online workshop. Je leert:
 • Welk garen en welke haaknaalden er zijn.
 • Op welk moment je moet gaan haken.
 • Hoe je lossen haakt.
 • Hoe je een halve en hele vasten haakt.
 • Hoe je hele en halve stokjes haakt (dat zijn volgende steken die je nodig hebt voor je haakwerk.
 • Wat alle termen betekenen.
 • Hoe je kleuren kiest.
 • Hoe je combinaties maakt.
 • Hoe je haaksymbolen leest, zodat je later al mijn haakpatronen kunt lezen. Dit gaat met geschreven patronen en diagrammen, wat je allemaal uitgelegd krijgt in de online workshop.
 • Hoe je rondjes en kantjes kunt haken.
 • Hoe je filet kunt haken.
 • Hoe je een magic loop kunt gebruiken.
 • Hoe je je haakwerk in elkaar kunt zetten.
Als je de basis onder de knie hebt, kun je zoveel!
Kortom, na het volgen van de online workshop heb je geen excuus meer om niet te gaan haken. Haken kan je heel veel brengen. Het zorgt ervoor dat je momentjes voor jezelf hebt. Je gaat het plezier ervaren van iets nieuws creëren. Je krijgt er meer zelfvertrouwen van. Als je dit kan, dan kan je iets anders waar je van denkt dat het moeilijk is, ook gewoon! Je ontdekt misschien wel een nieuwe hobby voor het leven, welke je rust geeft in je hoofd. Het is zo lekker om op de bank te zitten met je haakwerk en even nergens anders aan te hoeven denken.
Kan je al niet meer wachten om te starten met de online workshop? Reserveer hier je plek voor slechts € 49! Je krijgt na je betaling binnen 5 minuten toegang tot 13 online videolessen waar je levenslang toegang toe hebt. Je kunt de lessen dus zo vaak en waar dan ook kijken als je zelf wilt. Bij de lessen zitten werkbladen en patronen. Deelnemers van de online workshops en masterclasses ontvangen bovendien toegang tot een exclusieve Facebookgroep waar je gelijkgestemde haaksters vindt en waar je terecht kunt voor veel motivatie en inspiratie.
Waar kom je dan precies terecht als je je hebt aangemeld voor de online workshop? Ik laat je het graag even zien. Je krijgt toegang tot de speciale Online Haakacademy, een speciale leeromgeving. In deze leeromgeving vind je verschillende masterclasses, workshops en ook het Wendy's Home Collection VIPS.
Mocht je je hebben aangemeld, dan heb je in een e-mail inloggegevens gekregen voor de online haakacademy. Daarmee log je in en dan kom je in onderstaand scherm terecht:
Ga dan eerst even wat verder naar beneden tot je de verschillende workshops en masterclasses ziet staan. Je klikt op de afbeelding van de workshop 'Leren haken met Wendy'.
In de workshop vind je een overzicht van verschillende lessen. Dat zijn er dus 13! Iedere les is aan te klikken, waarna je bij een video komt. Het verschilt natuurlijk per les of je er werkbladen, patronen of eventuele andere linkjes bij krijgt.
Er is dus ontzettend veel te leren als het gaat om alleen de basis van het haken. Omdat je in de 13 lessen van de online workshop zoveel leert over de basis van het haken, durf ik je de garante te geven dat je na het volgen van de workshop (en natuurlijk ook goed oefenen) je al mijn projecten uit mijn boeken kunt haken.
Oefenen is wel echt heel erg belangrijk! Je moet meters maken. Het fijne aan haken is wel dat je heel snel verbetering ziet in je werk. Je ziet zo snel dat de kwaliteit van je steken vooruit gaat, iedere keer weer.
Het allerfijnste aan kunnen haken, naast het maken van mooie creaties, zijn de regelmatige momentjes voor jezelf. Iedere dag even het momentje voor jezelf kunnen nemen, hoe heerlijk is dat? Je hoeft nergens anders meer aan te denken, behalve aan de volgende steek. Dat gun ik jou van harte! Heel veel mooie momentjes voor jezelf. Ik hoop dat ik je mag ontvangen bij de online workshop en dat we daar samen aan de slag gaan om de komende periode de mooiste creaties te haken.

Wil je meer zien over deze online workshop?

Bekijk de video op YouTube. Daarin laat ik je nog meer zien van de online workshop en de verschillende projecten die jij kunt haken na het volgen van de lessen.

0 Comments

Leave a Comment