Wil jij graag leren haken of je haakkunsten verbeteren? Met de Keep it Simple haakmethode van Wendy's Home Collection is haken makkelijker dan ooit. In deze blog vertel ik je alles over de basis van het haken en geef ik je tips om jouw vaardigheden te verbeteren en je creativiteit helemaal te laten bloeien. Stap voor stap word je met Wendy’s Home Collection een echte haakexpert!

1. Leer de basis met een haakcursus

Ben je nieuw in de wereld van het haken? Doe dan de basis haakcursus: Leren haken met Wendy. In 13 online videolessen leer ik je alles wat je moet weten. Je volgt de cursus waar én wanneer je maar wilt. Perfect om te starten met makkelijke haaksteken zoals lossen haken, vasten haken en stokjes haken!

2. Keep it simple!

Begin je haakavontuur met makkelijke items zoals bloemetjes haken (bloemen haken voor beginners is écht leuk en levert mooie creaties op!) of een gehaakte deken. Een granny square haken, een kussen haken of een deken haken zijn ook goede opties als je net begonnen bent! Dit zijn niet alleen leuke eerste projectjes, ze geven ook snel een tastbaar resultaat waardoor je motivatie alleen maar groeit om nog meer leuks te maken. Voor je het weet heb je alle haaksteken voor beginners onder de knie!

3. Maak je eigen mode en verbeter zo je haaksteken

Na het onder de knie krijgen van de basis haaksteken, waarom niet een stap verder gaan met een volgende uitdaging? Een tas haken voor beginners (hoe leuk is het dat jij straks met je eigen gehaakte tas de deur uitgaat!) of de online masterclass Kleding op maat haken is een leuk volgend project. Het leert je niet alleen over grotere haakprojecten denken, maar ook over hoe je jouw eigen unieke touch aan elk stuk geeft. Het maakt niet uit welke maat je hebt, stap voor stap leer ik je hoe je je eerste eigen kledingstuk op maat haakt. Ik vertel je alle tips en tricks zodat jij nooit meer de teleurstelling hebt dat iets niet past! 

4. Creëer je eigen kunstwerkjes met decoratie haken

Een bloemenmand die je huiskamer opfleurt? In no time versier je al jouw manden die al een tijdje stilstaan in je kast! In deze masterclass maak je met mijn hulp ieder onderdeel van The Flower Box, jouw leerproject. Je maakt alles zelf: de deksel, de binnenvoering en de sierlijke buitenrand met dotjes, kantjes en randjes. Je leert ook appliqueren, een techniek om alles netjes en onzichtbaar op te naaien. Samen nemen we de vier patronen van de manden door, die je natuurlijk ook terugvindt in je lesmateriaal. Nadat je alle technieken op The Flower Box hebt toegepast, heb je alles geleerd om van elke mand een echt kunstwerk te maken!

5. Verbeter je vaardigheden in het jaarprogramma De Haak Expeditie

Wil je je haakskills naar nog een hoger niveau tillen? De Haak Expeditie van Wendy's Home Collection biedt exclusieve toegang tot 40 haakpatronen en 25 exclusieve haakvideo’s. In deze community vind je ook meer dan 25 motivatievideo’s ,PDF’s, meditaties en tips om een gezonde balans te vinden in je leven. In de online community op Facebook ontmoeten we elkaar en kun je je vragen stellen

Of je nu net begint of al enige ervaring hebt, haken biedt veel mogelijkheden voor creativiteit en ontspanning. De Keep it Simple methode van Wendy's Home Collection is ontworpen om je snel en effectief door de basics te loodsen en je te inspireren tot het maken van prachtige, handgemaakte items. Erna kun je lekker zelf aan de slag. Start vandaag nog en ontdek de magie van zelf iets moois creëren met haak garen!


0 Comments

Leave a Comment